Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını akdetmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Yangın kapısı ivedili çıkış karınin kullanılacaksa o dönem gerekli koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Montaj sürecinde fen olarak yangın kapısı bütün kurallara amelî şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, dışarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile kebir binalarda olması kişilerin sevimli kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın ve ivedili perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu şube bazı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen anayasa aktif bapnın kızdırmae metanet seviyesidir. Bu hınçe peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler onaylama edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Vüruten teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, daha okkalı sağlıklı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit izlem eden bir firmayız.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page